January 23, 2013

2 Anwar Ibrahim Menari & Berhibur Di Pesta Ponggol Lembah Pantai 3 Hari Lepas - Bukti Sakit Pinggang Beliau Yang Kronik!!!

CTS menyangkal sekeras-kerasnya dakwaan Anwar Ibrahim "beraksi"  di dalam video yang dikatakan mirip wajah dan tubuhnya bersama dengan China Doll, di dalam video lucah yang disebarkan tidak lama dahulu. Mana mungkin seorang yang sakit pinggang dan mempunyai masalah "slip disc" yang kronik dapat melakukan aksi sedemikian. Lihatlah video di bawah yang dirakam oleh sahabat CTS Minaq Jinggo, di dalam Pesta Ponggol pada 20 Januari 2013. 

Lihatlah bagaimana menderita dan sengsara Anwar Ibrahim di pentas untuk menari dan berhibur. Lihatlah pengorbanan Anwar Ibrahim. Sanggup beliau menderita menari di pentas untuk menghiburkan pengundi-pengundi Lembah Pantai. Jangan suka fitnah Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim adalah sebaik-baik manusia. Manusia yang dihantar oleh Tuhan (God Sent). Kalau tidak masakan ada wanita berbangsa India yang sanggup menyembah kakinya di dalam video tersebut.

2 comments:

Anonymous said...

lu olang sudah salah olang laaa.... itu muka macam brother anwar tapi bukan bro...muaaah

Anonymous said...

nanti ada yg kata puak ameno buat plastic surgery menyerupai anuaq... LOL betul la... ataupun puak PGayR kata alah setakat menari jer apa ada hal.. lagi LOL

insan biasa - bukan ulamak atau ustad

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates