November 22, 2012

20 Sekali Ustaz Azhar Idrus Menipu Susah Dah Nak Percaya Selepas Ini


CTS mengikuti dengan penuh minat komentar yang dibuat oleh rakan-rakan blogger mengenai satu gambar Ustaz Azhar Idrus makan di KFC yang rata-rata blogger mengatakannya sebagai makan di McD. Antaranya, rakan blogger Keris Putera di sini. Bagi menjernihkan keadaan CTS sertakan plan bangunan di sebelah gambar Ustaz Azhar bagi membuktikan di mana Ustaz Azhar berada di dalam gambar berkenaan. 

Ustaz Azhar Idrus tidak makan di McD sebaliknya di sebelah kedai McD iaitu di KFC. Tempatnya bukan di Johor, seperti yang didakwa oleh Ustaz Azhar Idrus sebaliknya di Mahkota Parade di Melaka. Kedudukannya tidak dapat dipertikaikan lagi iaitu berhadapan kedai 'Poh Kong' dan 'Famosa Time'. Betul ke Ustaz? Johor atau Melaka? hehehe. Ustaz Azhar mungkin bercakap benar mengenai perkara lain, tapi lokasi tempat berkenaan susah untuk kelentong orang yang mahir dengan Bandar Melaka ini Ustaz. Kesimpulannya, bohong tetap bohong Ustaz dan berbohong berdosa kan?

20 comments:

Anonymous said...

memang la mu dok makang kat situ....tapi yg siap berbungkus sebelah bini mu tu amenda???
mu makang kat rumah....depang
bini mu tu amenda ustaz???
mcm ada piring yg berisi jer???

Anonymous said...

salam... saya nk bg cadangan sedikit . boleh x anda tuan punya blog mnggunakan tulisan yg lbh besar utk setiap posting. sbb skrg font yg digunapakai skrg ni sgt halus. sakit mata ni. sekian.

-yaakob-

Cucu Tok Selampit said...

Salam En Yaakob,

Nanti saya minta tolong pakar html untuk membuat font menjadi lebih besar. Saya kurang arif bab ini. Terima kasih atas teguran.

Anonymous said...

Azhar Idrus bodo kaki muhong, dari dulu aku tak caya pada ostad munafik bodo muhong ni. Harap janggut jer pnjang, tapi bodo...agak-agak la kalau nak nipu. Memang bodo Azhar Idrus ni.

Anonymous said...

Azhar Idrus bodo kaki muhong, dari dulu aku tak caya pada ostad munafik bodo muhong ni. Harap janggut jer pnjang, tapi bodo...agak-agak la kalau nak nipu. Memang bodo Azhar Idrus ni.

Anonymous said...

taqiyah aqidah agama syiah ... tetaoi siapa pun buleh amal ... tetapi menurut agama syiah besar pahala apabila amalan syiah ni dibuat ... bagi agama syiah ... tidak beragama seseorang yang tidak mengamalkan taqiyah ...

maulana said...

ustat azhar anti tabligh
mu ustat pegi la dakwah rumah ke rumah
tgk berani ke dok
stakat bg ceramah pastu masuk dlm youtube
g keluar 4 bulan tgk
ke takut tggl anak bini..tak pun syg ke kete ferari

Anonymous said...

Ha, jt kmpg ldang,tmpat asal dia,,,org pggil ustaz bremokkkk!,!, ckap pndai,,x serupa bikin,,,,kemaruk nak mnunjuk ,,psal dlu hduo susah,,mtak bntuan jkkk, x dilyan,,psal tue duk ugkit nama jkkk je dlm crmah,,,,,phtikan btul2 stiap crmah,,psti ada ayat "msuk bkul sgkt sdri" org trggnu kta duk sohor hal dia,,,the truth is coming,,,slm ustaz b.....mok

Anonymous said...

Mung dok makang tapi mung dok kedaroh jek yahwang

Anonymous said...

bodo belake. bnd remeh gini jadi isu. pemimpin mu sibuk ngn kpop x tegur. g kuliah ustaz xpenah, nak kate org bodo. x sedar diri sdri pn lagi jahil.

Anonymous said...

Kalau tak betul la apa yang korang cakap ni tak tau la neraka level mana korang nk duduk..tak takut neraka ker..apa la sgt keuntungan brp sen korang dpt brp la di dunia di banding di akhirat..siap buat blog nak hentam org nauzubillah

syedfairus al-idrus said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ustaz konon..ini bapak munafik..kaya raya kerana menjual ugama..mmg ada tempat khas di neraka utk orang camni.

Anonymous said...

UAI aku respect gaya ceramah beliau , dan pemikiran beliau . tpi aku tk menganggap dia sebagai ulama

Anonymous said...

Stahu ak la, mcd bungkus xpakai plastik.. Dia pkao paper bag.. Klau nk tuduh pon, jgn la sebarangan..

Anonymous said...

Nmpk sgt yg dpn ank dia tu bkas cheesy wedges kfc..bwak2 la btaubat..nk fitnah pon, kamu xde kt situ..bkn saksi kt ctu pon..

Anonymous said...

Buang masa n menambahkn hitam di hati jerrr... berhasad dengki.... kau ada apa yg dia ada???? Lbh baik sbuk tilik diri sendiri drpd sbuk menengok org lain : p

Anonymous said...

cuma anak dia je makan aiskrim McD...yg bungkus tu xnmpk ke plastic KFC?siap ade bekas makanana KFC lg ats meja..xpaham tol sape yg ske tuduh membuta tuli..btw betul la McD pakai paper bag..mana ada McD pakai plastic lg sekarang ni..

Anonymous said...

Bersangka baik lah... korang cakap itu ini.., macam korang komfem masuk syurga. bersangka baik terlalu susah ke? sampai nak maki hamun semua ni.. Astaghfirullah

Danial Z Kai

Anonymous said...

Salam. . .harap ada insan yg boleh beza kn antara agama ke jln Allah dn agama duit. .kewarakan dn ketakwaan seseorg insan bkn trletak pda brapa rmai pngikut atau trkenal nya mreka. . . 01

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates