November 6, 2011

3 Panas Berapi! Anak ADUN PAS Disyaki Terlibat 5 Kes Samun 7-Eleven

Panas! Panas! Panas! ADUN-ADUN PAS sibuk memuaskan nafsu dengan berkahwin dua tiga sedangkan anak-anak sendiri terbiar, melarat dan ada yang bakal jadi penjenayah.

Terbaru, anak lelaki kepada salah seorang ADUN PAS Kelantan ditahan polis malam tadi, malam raya Aidil Adha pulak tu, kerana disyaki terlibat dengan 5 kes samun premis-premis 7-Eleven sekitar Kota Bharu.

Nak tahu ADUN PAS Kelantan yang mana? Saya bagi petunjuk:

1. ADUN ini berkahwin dengan seorang warga Kemboja.
2. Isterinya sangat cantik dan sekarang ADUN berkenaan sedang dalam kes saman nafkah dari bekas isterinya.
3. Bekas isterinya menuntut cerai dengan nilai jutaan Ringgit Malaysia.

Bapa ada harta jutaan ringgit, anak disyaki merompak. Apa nak jadi Ustaz-Ustaz PAS ni.

Cuba teka, ADUN yang mana ye?

Takebeeeeeeeer!!!!

Sekadar Gambar Hiasan

November 5, 2011

3 Apakah Ambiga S Mahu Terus Mengadakan Himpunan Seks Bebas Di Dataran Merdeka Di Malam Raya?

Malam ini idola Pakatan Haram, Ambiga S akan mengadakan perhimpunan Seksualiti Merdeka bertempat di Dataran Merdeka, jam 9.00 malam ini. Golongan minoriti sesat di Malaysia yang mengamalkan seks sumbang ini tanpa segan silu dan kurang ajar kerana berani mengadakan perhimpunan ini sewaktu Umat Islam seluruh dunia sibuk untuk menyambut Hari Raya Aidil Adha esok. 

Apakah himpunan ini bakal menjadi lambang kebanggaan seks bebas seperti mana perhimpunan LGBT (lesbian, gay, bisexsual dan transgender) di seluruh dunia seperti gambar-gambar di bawah?

LGBT Parade di Berlin

LGBT Parade di Taiwan

LGBT Parade Di London

LGBT Parade Di Tel Aviv

Yang pasti tiada permit dikeluarkan oleh mana-mana pihak terutama dari pihak polis. Selepas ini pihak polis pasti akan dipersalahkan kerana melakukan "kekerasan" ke atas golongan sesat ini, sedangkan pihak polis terpaksa bertugas dan membatalkan cuti semata-mata untuk menjaga keselamatan yang cuba digangu-gugat oleh golongan yang tidak bertanggungjawab ini. Ambiga S telah melampaui batasnya. Amat malang beliau terus "kebal" di bumi Malaysia yang bertuah ini.

1 Pendirian AnuWar Ibrahim Mengenai Isu Seksualiti Merdeka Masih Menjadi Tanda Tanya

Gambar Terbaru AnuWar Ibrahim Di Dalam Tube, London
Bagi pihak Pakatan Haram, PAS dilihat paling lantang menentang penganjuran Seksualiti Merdeka, walaupun pada masa yang sama PAS masih lagi dilihat menjaga hati pengajur dan tulang belakang Seksualiti Merdeka iaitu Ambiga S. Sama ada PAS benar-benar menolak ajaran songsang ini, atau PAS sekadar mahu memulihkan kembali imej keIslamannya yang teruk tercalar dengan beberapa isu sebelum ini.

DAP dan P"Gay"R masih menyepikan diri tanpa memberikan sebarang respon sama ada menyokong atau menentang. Banyak juga di dalam barisan pimpinan DAP dan P"Gay"R merupakan penyokong kuat Seksualiti Merdeka atau menyokong golongan LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender).

Rata-rata dari kita masih menunggu maklum balas daripada Ketua Umum P"Gay"R dan Ketua Pakatan Haram, AnuWar Ibrahim mengenai pendapatnya mengenai festival seks bebas dan seks luar tabie. AnuWar Ibrahim tidak dilihat memberikan sebarang kenyataan di media cetak maupun media elektronik, seperti mana sebelum ini beliau lantang mengeluarkan pendapatnya. Agak hairan juga beliau tidak mengemaskinikan blognya mengenai isu panas ini. Hanya terdapat dua tiga kenyataan yang dibuat beliau, satu di Yahoo Forum dan dua lagi di laman sosial Twitter, yang tidak mengambarkan beliau menetang penganjuran festival Seksualiti Merdeka ini secara bersungguh-sungguh.
Namun, kalau melihat daripada petikan International Gay & Lesbian Human Rights Commission (IGLHRC) seperti di bawah, kita faham kenapa AnuWar Ibrahim, Nurul Izzah, Wan Azizah dan Azmin Ali tidak mengeluarkan sepatah harampun kenyataan media mengenai penganjuran festival Seksualiti Merdeka.


November 3, 2011

0 Piket MTUC & P"Gay"R Di Seluruh Negara Gagal!

Piket yang diadakan oleh MTUC dan dibelakangi oleh P"Gay"R di seluruh negara petang tadi gagal. Itu kesimpulan yang dapat dibuat memandangkan lokasi berpiket hanya disertai oleh tidak lebih daripada 100 orang untuk setiap tempat. Piket ini bertujuan untuk membantah Pindaan Akta Kerja 1955 yang kononnya menekan dan menindas pekerja. Selain dari budak-budak AMK dan SAMM, turut kelihatan beberapa pemimpin P"Gay"R. 

Seperti biasa DAP akan cuci tangan bab-bab piket dan berdemo. Pekerja-pekerja di Malaysia sudah bosan dengan pimpinan MTUC yang lebih gemar berpolitik sedangkan kantung poket pemimpin mereka penuh dengan duit hasil keringat pekerja. P"Gay"R pula seperti biasa, "opportunist" di dalam mengambil kesempatan untuk menaikkan nama mereka yang jatuh merudum di dalam arena politik.

4 Anwar Ibrahim Sudah Pergi Haji Dua Kali? He He He

Apabila ramai Twitterians dan Facebookers yang bertanyakan kenapakah AnuWar Ibrahim masih belum menunaikan Rukun Islam Kelima, Menunaikan Haji di Mekah di laman-laman sesawang seperti Twitter dan Facebook, maka blogger-blogger upahan Pakatan Haram bingkas bangun mempertahankan dakwaan tersebut bersandarkan kepada posting-posting blog yang dibuat oleh AnuWar Ibrahim seperti berikut:Persoalannya, setakat AnuWar Ibrahim saja mengaku pernah menunaikan Haji, boleh percaya ke? Cakap AnuWar Ibrahim ni, 10 dia cakap, 12 yang tak boleh percaya. Berkenaan dengan posting di blog AnuWar Ibrahim yang menyatakan beliau sudah menunaikan Haji, segala keletong, temberang dan kekantoian beliau telah didedahkan dengan panjang lebar oleh sahabat CTS, Dr Novandri, di sini.

CTS mencabar sekiranya betul AnuWar Ibrahim pernah menunaikan Haji, tidak adakah satu dua gambar yang beliau rakamkan di Makatul Mukarramah? Sedangkan beliau mengimamkan solat sekalipun, gambarnya dijaja oleh penyokong-penyokongnya, takkan tiada gambar di hadapan Kaabah kot? Kita mahukan gambar yang sebenar AnuWar Ibrahim berada di Baitullah dan bukannya gambar "superimpose" yang dikeluarkan oleh juak-juak Pakatan Haram seperti di bawah. Ada berani?

November 2, 2011

1 Haprakdaily Spin Isu DS Najib Tidur Semasa Mesyuarat CHOGM

Dari hari ke hari berita-berita yang disiarkan di dalam Haprakdaily begitu memualkan. Tiada isi, berita dan maklumat. Hanya penuh dengan sampah sarap, pembohongan, fitnah dan spin isu-isu basi. Sudahlah semalam Haprakdaily dan Suara Keldaian Daily kantoi tahap tertinggi apabila fitnah mengenai anak perempuan DS Najib berbelanja ratusan ribu di Perth rupanya satu fitnah sedangkan hakikatnya anak-anak perempuan DS Najib tidak langsung berada di Australia pada masa mesyuarat CHOGM. Ini pula fitnah dan spin terbaru yang cuba dilakukan kedua-dua akhbar sampah ini.


Gambar yang kononnya DS Najib sedang tidur sewaktu mesyuarat CHOGM disiarkan dengan tujuan memalukan DS Najib. Agak-agaklah nak berbohong. Tidak dapatkah membezakan sama ada gambar ini diambil sewaktu DS Najib sedang tidur atau gambar sewaktu beliau mengerlip mata atau memejamkan mata sesaat dua. Kalau betul-betul nak tahu bagaimana rupanya gambar pemimpin dan penyokong PAS tidur adalah seperti di bawah:

Ini gambar yang terbaik. Juak-juak PAS tidur sewaktu perbahasan Muktamar PAS, tahun ini.


Juak-juak PAS ni memang kaki tidur. Puak mereka yang kaki tidur, PM pula nak di"spin" suka tidur. Ini bukan zaman Tun Abdullah beb! Juak-juak PAS dan pemimpin mereka hanya tidak akan tidur kalau disajikan dengan gambar seperti  di bawah:


November 1, 2011

13 Seksualiti Merdeka 2011 - Di Mana Suara Garang Pemuda PAS? Menikus?


Malam esok, Rabu 02/11/2011 pukul 7.30 pm - 10.30 pm, bertempat di Bangunan Bar Council, Lebuh Pasar Besar, akan berlaku satu forum yang bakal mengundang bala Allah SWT. Forum yang dinamakan "Human Right For LGBTIQ : Making It Real ... In Malaysia". Forum ini dianjurkan bersama oleh KRYSS, Tenaganita, Empower dan Malaysian Bar Council. Kumpulan penaja dan penyokong ini juga turut dikenali dengan nama Seksualiti Merdeka 2011. LGBTIQ adalah singkatan daripada Lesbian, Gay, Bisexsual, Transgender, Intersex dan Queer. 

Forum ini bertujuan bagi memperjuangkan kesamarataan dan menetang diskriminasi ke atas golongan-golongan LGBTIQ. Dalam perkataan yang mudah, kumpulan Seksualiti Merdeka 2011 mahukan golongan-golongan gay (lelaki+lelaki), lesbian (perempuan+perempuan), transgender (pondan atau bapuk), biseksual (golongan dua alam, lelaki dan perempuan sapu lebih kurang seperti AnuWar Ibrahim) dan sebagainya bebas melakukan hubungan terkutuk mereka secara halal dan terbuka di Malaysia. Nauzubillah himinzalik!

Apa dah nak jadi dengan negara Malaysia. Setiap golongan sudah memperjuangkan hak kesamarataan. Gay, lesbian, pondan, bapuk dan biseksual sudah mula berani memperjuangkan hak mereka secara terbuka. Mana suara Pemuda PAS? Mana kegarangan suara mereka seperti mana mereka membantah Konsert Elton John yang bakal diadakan di Malaysia atas alasan Elton John seorang pengamal gay. Apakah disebabkan penaung utama Seksualiti Merdeka 2011 adalah Boss Besar dan Idola mereka, Ambiga S, maka suara-suara garang Pemuda PAS di"senyap"kan? Apakah sudah ada "gap order" daripada pemimpin pembangkang untuk menutup suara mereka? Bagaimana pula pegangan Ketua Umum Pakatan Haram, AnuWar Ibrahim?

Wahai umat-umat Islam di Malaysia, mahukah ini semua terjadi di tanahair yang kita cintai? Apakah kita hanya mahu berpeluk tubuh dan bersikap tak apa? Apakah hanya kita mampu menentang dengan selemah-lemah iman iaitu menentang dengan hati? Mana PERKASA, mana PERKIDA, mana HIMPUN dan sebagainya. Apakah kita mahu laknat dan bala Allah turun di Malaysia?
 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates