August 28, 2011

9 Pengikut Komunis Dan Penjilat Tegar DAP, Mat 121 Sabun Sudah Kecut Telor

Berani buat berani tanggung. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata binasa badan. Angin satu badan apabila melihat rakaman ceramah Mat Sabun yang menghina anggota-anggota polis Bukit Kepong sebagai talibarut British dan mengangkat martabat Parti Komunis Malaya, binatang-binatang yang menyerang dan membunuh puluhan anggota polis yang tidak berdosa dan mencederakan serta membunuh banyak lagi orang kampung di Bukit Kepong. 

Mat Sabun boleh lupa. Mat Sabun boleh buat-buat tak ingat. Namun video yang sempat dirakam oleh sahabat blogger Pisau, tidak dapat menipu. Saksikan sendiri betapa biadapnya anjing komunis DAP ini:


Perbagai pihak amat tersinggung dan marah dengan kata-kata Mat Sabun yang keterlaluan itu. Terbaru, pejuang negara yang bermati-matian menetang komunis, Pegawai Waran I (B) Temenggung Kanang Anak Langkau, yang menjadi lagenda Rakyat Malaysia turut naik angin dengan kenyataan Mat Sabun.Apabila keadaan sudah mula kecoh dan tembelang pengkianatnya sudah terbongkar, Mat Sabun mengambil pendirian untuk tidak memberi sebarang komen berhubung dakwaan akhbar Utusan mengatakan beliau menghina pejuang kemerdekaan dalam satu ceramah di Tasik Gelugor, Pulau Pinang pada 21 Ogos lalu. Sebaliknya, Timbalan Presiden PAS yang pernah ditangkap khalwat dengan bini orang menegaskan, beliau mahu melihat kembali rakaman video berhubung ceramah itu sebelum memberikan sebarang komen.“Saya berucap pada 21 Ogos tapi keluar dalam Utusan Malaysia 27 Ogos, saya tidak mahu beri apa-apa komen lagi... saya nak dengar dan lihat balik rakaman video itu dulu. Saya tidak mahu nafi atau apa, saya nak tengok balik... saya tak tahu apa yang dilaporkan (dalam Utusan Malaysia) sama ada ia betul atau tidak."
Sumber: The Malaysian Insider.

CTS beranggapan tidak ada peliknya sekiranya Mat Sabun tidak dapat membezakan yang mana satu pejuang negara yang mana satu pengkianat negara. Sedangkan ketika beliau ditangkap khalwat dengan Normah di Bilik 121, Hotel Perdana, Kota Bharu, Kelantan sekalipun, beliau tidak dapat membezakan yang mana satu bininya yang mana satu bini orang. Kalau bini sahabat sendiri sanggup beliau rembat, tak mustahil beliau sanggup menghina pejuang-pejuang negara di ambang kita sedang menyambut Hari Kemerdekaan. Ditambah lagi dengan rasa terhutang budi dengan sahabat-sahabat komunis DAP yang bersusah payah menyelesaikan bil perubatan ketika terjatuh menunggang motosikal ketika perhimpuanan haram BERSIH tempoh hari. Inilah anjing terbaru komunis DAP. Tahniah Mat Sabun!!!

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates