August 3, 2011

33 Membongkar Wanita Murtad Di Twitter, "Makcik Hajjah Sitt" - Pengenalan

Dengan bantuan sahabat-sahabat yang terdiri daripada pengodam-pengodam (hackers) yang hebat yang tidak mahu dikenali umum, CTS akan cuba membongkarkan pemilik akaun laman sosial "Twitter" yang dikenali dengan nama "Makcik Hajjah Sitt" atau @sitt_alwuzura3 yang terkenal dengan kontroversi menghina Islam terutama junjugan besar Rasulullah, Nabi Muhammad SAW.

Buat pengenalan bagi sesiapa yang tidak mengenali "Makcik Hajjah Sitt" ini, CTS telah membuat "screen shoot" dari beberapa "tweet" beliau yang kontroversi bagi mengenali insan "istimewa" seperti beliau:






Sebagai posting pengenalan, biarlah CTS merahsiakan dahulu nama penuh, alamat, NRIC serta gambar pemilik akaun wanita anti Islam ini. Ini kerana CTS dan sahabat-sahabat sedang mengumpul maklumat terperinci dan sedang berurusan dengan Jabatan Agama Islam dan agensi-agensi terlibat untuk membawa wanita murtad ini ke muka pengadilan. Buat pembayang, beliau merupakan seorang wanita belia yang berasal dari keluarga campuran. Bapanya seorang mualaf Cina dan ibunya seorang Melayu. Pernah mendapat pendidikan di sekolah agama dan pernah juga melanjutkan pelajaran ke Universiti Utara Malaysia (UUM). Wajah graduan UUM ini boleh dikategorikan sebagai golongan cantik. Sayangnya, kecantikan anugerah Allah itu disalahgunakan untuk menghina Agamanya sendiri. Beliau juga merupakan penyokong kuat P"Gay"R dan menjadikan UMNO dan BN sebagai musuh keduanya selepas Agama Islam.

Nantikan pendedahan mengejutkan mengenai wanita murtad ini di masa hadapan, sekiranya masa dan keadaan mengizinkan pihak kami untuk mendedahkannya.

33 comments:

Anonymous said...

minta CTS cepat2 dedahkan siapa dia "Makcik Hajjah Sitt" ni...saya x sangup melihat komen2 sebegitu tentang Nabi Muhammad junjungan kita..tolonglah..sedih sungguh..

amy

sharinashudirman said...

YA ALLAH TUNJUKKANLAH KEBENARAN.HUKUMLAH SEKERAS-KERAS HUKUMAN KEATAS MAKHLUK YANG SESAT LAGI FASIK INI.JGNLAH NEGARA KITA BERTOLAK ANSUR LAGI BERKAITAN AGAMA ISLAM DAN NABI MUHAMAD S.A.W YG KITA SAYANGI INI.SELAMATKANLAH ISLAM YA ALLAH.

Anonymous said...

astafirullahalazim.....semulia-mulia insan dikeji dan dicaci....tak sanggup nak baca...bertaubatlah selagi pintu taubat masih terbuka...

inaman said...

YA ALLAH TUNJUKKANLAH KEBENARAN.HUKUMLAH SEKERAS-KERAS HUKUMAN KEATAS MAKHLUK YANG SESAT LAGI FASIK INI.JGNLAH NEGARA KITA BERTOLAK ANSUR LAGI BERKAITAN AGAMA ISLAM DAN NABI MUHAMAD S.A.W YG KITA SAYANGI INI.SELAMATKANLAH ISLAM YA ALLAH.

Anonymous said...

astagfirullah...na uzubillah.. ini perang sheikh... manusia ni kena pancung kepala nya... kalau tahu wajib dedahkan.

Anonymous said...

Siapapun MHS tetap makhluk Allah. Dia diciptakan bukannya mampu mencipta dirinya sendiri. Kalau hebat,MHS tidak akan menghina pihak lain. Dia lemah maka terpaksa menghina pihak lain. Kelemahan yang nyata adalah HATI NURANI DIA TELAH MATI. kalau sakit mungkin boleh diubat lagi. Mereka yang dah mati HATI NURANI memang telah ALLAH cipta untuk kita pelajari sifat2 buruk dia agar tidak diikuti.Kalau dia ingin memurtadkan diri kerana sesuatu sebab carilah bumi ALLAH yang luas ini untuk tujuan itu. Islam sebagi agama resmi di Malaysia tak menghalang dia pergi mana2 negera lain di dunia ini untuk memenuhi niat dia......memurtadkan diri.

Orang berjiwa besar tidak akan melakukan kerja yang dilakukan oleh MHS. MHS terlahir dengan hati nurani mati.....kasihankanlah ibu dia yang mengandungkan dia........dan terpaksa mengeluarkan dia dari rahim ibunya untuk dia boleh bernafas hingga ke saat ini.

Anonymous said...

Tengok pada ayat Makcik sit ni macam seorang maknyah je..

Anonymous said...

Twitter pemurtad ni dah berlarutan sejak May tahun ini. Dah berkali-kali kami meminta DSU Rais Yatim dan SKMM menutupnya, masih tak berjaya. Semoga dibulan Ramadan mulia ini, CTS dapat tolong kerajaan dlm perang Jihad terhadap penderhaka Agama Islam ni!
Yang nampak jelas tweets Makcik ni ada unsur2 politik terkini dan menghina PM DSNajib.Terasa seperti dia adalah boneka suara Pembangkang yang cuba menjatuhkan martabat kerajaan Malaysia kini!
Salam Jazakallah drp JihadiIslam

Anonymous said...

bertaubatlah wahai "MHS" dan kepada Menteri Agama/Tuan2 Guru yang pandai bercakap..tolonglah siasat secepat mungkin perkara ini...memalukan umat islam. Jgn salah nyani lagu negaraku terus ambil tindakan...bagaimana dgn MHS menghina islam terutamanya junjungan besar Rasulullah, Nabi Muhammad SAW.

Sang Guna said...

InsyaAllah jika aku bertembung dgn mana2 manusia yg berperangai seperti org gile ni dan berani menghina Junjungan besarku Nabi Muhammad SAW, Demi Allah dan Rasulullah SAW akan aku perangi banjingan ni habis2an.

Anonymous said...

dah lama menantikan identiti siapakah manusia durjana ini....

dia begitu bermaharajalela juga di Facebook dan Blog... bahkan punya ilmu islam yg tinggi....

ingin sgt melihat wajah sebenar Dajal ini...

Anonymous said...

Kenapa ye pompuan2 mix nih terutama campuran dgn mat saleh dan cina....cenderung jadi begini?

Anonymous said...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=134487079954056&id=22863906024

https://www.facebook.com/topic.php?uid=22863906024&topic=9628

kaji&feedback..

Anonymous said...

http://www.facebook.com/topic.php?uid=22863906024&topic=9628

ni mungkin lengkap..
kekantolan siapa sitt

Anonymous said...

khak ptuih..!!! aku sumpah sampai masuk neraka minah setan nih!! khak ptuih...!!!

Anonymous said...

dia bukan sahaja active kat fb dan twitter malahan di semua site2 atheist, apostle dan freethinker berkumpul dan berbincang.. lihat apa yg mereka perjuangkan dgn membacanya di sini..

http://unmsia.com/about/

Apakah benar mereka ingin mencabar perlembagaan negara kita dgn mencemarkan kesucian agama Islam?

-anon

Anonymous said...

Lebeh baik kita sama2 berdoa agar Allah membuat apa saja keputusan atas diri sorang nie.

Anonymous said...

http://www.facebook.com/groups/117676498244829/

try tgk group ni..diorang dgn sgt bangganye mengaku yg diorang ni murtad dn menghina Allah dan Nabi Muhammad...Astaghfirullahalazim..

-nadiyah-

Sudir said...

Teruskan bro.. Manusia macm ni jangan kasik muka..

Anonymous said...

astagfirullah... teruskan CTS dengan membongkar manusia ini.. sedih melihat Nabi Muhammad dihina sebegitu rupa.

Anonymous said...

sedarlah sblom terlambat..janji Allah itu benar..azab dn neraka menanti buat hamba2nya yg sombong lagi angkuh dgn diri sndr..
"Dan orang-orang yang ingkar kepada Tuhannya, akan mndapat azab Jahanam.Dan itulah seburuk-buruk tempat kembali".
semoga anda dpt mmbongkar indvidu2 yg terlibat agar mrka dpt dikenakn hukuman sewajarnya sblom virus murtad ni merebak dgn lebih parah
http://www.facebook.com/groups​/117676498244829/..astagfirull​ahala'zim..masalah
ni adalah fb group org2 murtad yg bnyk menghina Allah dn Rasulullah serta umat Islam

cherry blosom said...

astaghfirullah...pe nk jd ni?Ya Allah....Kau tunjukkanlah kekuasaan-Mu....Kau hukum la manusia keparat ni selayak2 hukuman..amin ya rabbal alamin...
(ct fairos)

Anonymous said...

kami hanya dpt merintih dan menangis dan membacanya pun tidak sanggup..hendak dikesan penulisnya tidak dpt/tak mampu..ini adalah perkara yg amat serius dan begitu melebihi batasan..amat terhina sementelah lg ini adalah negara islam..kita ada menteri agama,bhg agama islam yg berbagai-bagai nama, kem. penerangan,kdn,skmm,dan bermacam-macam lg,tetapi kenapa perkara sebesar ini blh dibiarkan..sejak akhir2 ni bangsa asing dan musuh2 islam begitu melampau n melebihi batasan..moga2 tindakan keras yg di ambil oleh k'jaan mengembalikan semula keyakinan org melayu kpd k'jaan..

Anonymous said...

ini orang kal0 gua dapat mmg gua rembat muke dia kasi pecah...baru dia tau gua punya sennnggaatt!!

faiz said...

ya allah! selamat kan laa dunia nie.. x sampai hati nk bce.. mmg neraka laa tempatnya nty..!

Anonymous said...

dah ketua pun lebih kurang sama je perangainye, camne la negara tak jadi kucar kacir camni..
renung2kan dan selamat beramal..

komen aku bukan bermakna untuk berunsur politik, tapi untuk kite lebih sedar ape yang patut kite buat untuk menjaga keharmonian islam..jangan cepat percaya kepada fitnah. back to islam.

anti bohmau said...

dah tengok mukanya. memang cantik memang lawa tapi hati penuh dendam kpd Allah SWT krn merasakan hidupnya terkongkong! kesian makcik sitt yg begitu keliru antara haq & yg bathil! keseronokan dunia disamakan dgn keseronakan akhirat!! bahkan kumpulan mrk merasakan mati adalah noktah sedangkan mulut mrk menyebut 'syurga' & percaya dihati syurga dunia itu wujud..sayang seribu kali sayang. mrk robohkan jambatan ke syurga akhirat dgn memusnahkan akidah sendiri...

Masyaallah! begitu banyak nikmat & kebebasan yg Allah kurniakan, dinding kebebalan sendiri jugak yg dia ciptakan!!

dia sentuh soal akidah & membandingkannya dgn pencapaian sains yg berlawanan dgn zat Maha Pencipta!

ramai lagi yg hilang punca bila belajar agama Islam tinggi2 tapi masih mencari yg lain namun gagal mencari jalan pulang. penamat mrk ialah mrk lupakan Allah Yang Maha Pengampun! malang benar mrk yg tersesat ini...Na'uzubillah!!!!

pihak jakim & pihak berkuasa agama Islam semuanya wajib berganding tenaga mencari mrk2 yg mengaku murtad & atheist secara terbuka dlm ruang siber ni utk dikembalikan kpd jalan yg benar. jika pihak yg berkuasa tidak bertindak, negara bakal hilang anak2 muda Islam yg sesat hanyut dlm arus songsang selamanya...

N A T A S Y A ツ said...

Astagfirullah :0

Anonymous said...

DEDAH JER LAAAAAAAA YANG DOK CIP POK CIK POK APA .... ko ingat aku takut kaaa woiiii DEDAH LA DEDAH GAMBAR TELANJANG AKU SEKALI BOLEH BUAT KORANG JADIKAN MODAL UNTUK MELANCAP hahahahahahaah

Anonymous said...

minah ni mmg langsi!nak mati kena telan bumi agaknya!


Nur Amirah

Anonymous said...

Dah buat announcement kat Twitter? Nor Arlene Tan bte Khalid? Bila artikel penuh nak keluar?

Anonymous said...

Saya baru sahaja membaca tentang kisah si Murtad ini, dan setelah membaca dari pelbagai sumber, secara keseluruhan ada satu pemerhatian je yang ingin dikongsi mungkin orang lain terlepas pandang:
Dalam laporan polis Arlene Tan, dan juga post dia dalam group MAFA seperti tertera di atas, Arlene merujuk si Murtad sebagai 'Sitt Wuzura'. Jika seseorang itu peka dengan kisah ini, dia mungkin perasan bahawa nama sebenar si Murtad ialah 'Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara' atau boleh dipendekkan kepada 'Sitt Wuzara', BUKAN 'Sitt Wuzura'. Yang penting di sini ialah kesilapan ejaan oleh Arlene. Kesilapan ini jika diperhatikan adalah dalam kenyataannya menafikan dirinya adalah si Murtad tersebut. Persoalannya, adakah Arlene tersilap eja, ataupun kesilapan ini disengajakan untuk secara tak langsung membebaskan diri dari pengakuan sebenar secara bertulis - dia nyata bukan Sitt Wuzura kerana nama tersebut tidak wujud pun, betul kan? Ini diperkukuh lagi bila membaca balasan post oleh orang ramai yang juga menulis nama si Murtad - tiada seorang pun yang tersilap mengeja nama si Murtad ini! Pelik kan. Selain itu, secara logiknya, untuk membuat laporan polis dan jika ingin membuat penafian secara formal, tidakkah seseorang itu akan lebih perinci dalam merujuk atau menyatakan nama seseorang? Pernyataan Arlene yang seperti sambil lewa merujuk si Murtad sebagai 'Sitt Wuzura' seperti endah tidak endah akan implikasi sebuah dokumen formal seperti laporan polis.
Daripada apa yang saya nyatakan, anda boleh membuat kesimpulan sendiri tentang Arlene. Jika diseiringkan dengan post FB yang memaparkan Arlene dan Azwan Ismail di atas, bagi saya perlu diselidik lebih lanjut adakah Arlene = Sitt Wuzara ataupun tidak! Sekian, Pemerhati Prihatin.
PS. Saya meletakkan post ini dalam beberapa laman blog kerana fikir perkara ini wajar diambil berat dan mendapat perhatian ramai.

Anonymous said...

Dedahkan secepat mungkin....apa dia ingat Malaysia ini milik Babi ini sekeluarga (murtad). Akan sampai harinya Babi Shitt, kau tunggu ajelah saat itu.

 

Cucu Tok Selampit Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates